xavi-efe
Xavi, el cervell del Barça.
Barça

Xavi es converteix en el jugador del Barça amb més clàssics disputats en tota la història

El segon capità del F. C. Barcelona, Xavi Hernández, s'ha convertit avui en el jugador blaugrana amb més clàssics disputats en la història, i el seu company Carles Puyol, en el blaugrana amb més clàssics com a local. Amb la seva participació aquesta nit en la derrota davant el Madrid al Camp Nou, Xavi suma 32 clàssics, un més que el llegendari Joan Segarra, segons les estadístiques del club blaugrana.

Actualitzat
El capità barcelonista es va estrenar en el partit de la màxima rivalitat espanyola el febrer del 2000 al Santiago Bernabéu (3-0), en un matx en què va coincidir a la gespa amb Josep Guardiola i Carles Puyol, encara que tots dos van sortir com a suplents.

Però a pesar d'aquesta gran xifra de partits contra el màxim rival, Xavi no és el barcelonista que més clàssics ha disputat al Camp Nou, sinó que precisament el seu company Puyol ha igualat aquesta nit la marca que tenia Migueli, amb 13 clàssics com a local.

Xavi suma davant el Reial Madrid 25 partits de Lliga. L'egarenc, que l'any passat va obrir el 5-0 del Camp Nou amb un gol en els primers minuts però que aquesta nit ha acabat sent substituït per Alexis Sánchez, completa els seus 32 clàssics amb 3 de Copa del Rei, 3 de Lliga de Campions i 2 de Supercopa d'Espanya.

Anar al contingut