Xavi al seu campus
Xavi al seu campus
Barça

Xavi creu que Verratti "és la peça que li falta al Barça" i comença a posar data a la seva retirada

L'exfutbolista del Barça, ara a les files de de l'Al-Sadd de Qatar, ha repassat l'actualitat blaugrana en una entrevista exclusiva per Esport3

Actualitzat

Un estiu més, i ja en van 19, Xavi Hernández ha passat pel seu campus per nens a Santa Maria del Collell per passar un dia envoltat dels joves talents del futur. I aprofitant la seva presència, ha estat entrevistat en exclusiva per Esport3. Aquí en teniu les seves frases més destacades:

La seva retirada: "El més probable és que faci l'últim any de jugador. Després, igual em sento bé, em diuen de seguir i m'animo, però crec que ja faré 38 anys i és el moment de retirar-me. Però, amb aquesta edat, tampoc pots fer plans perquè igual et lesiones o et passen coses".

Els seus plans de futur: "Seguiré un any més i, després, l'objectiu és treure'm el carnet d'entrenador, formar-me, preparar-me bé. En un futur l'objectiu principal és tornar a Can Barça. M'agrada estar al camp, m'agrada corregir, m'agrada preparar els entrenaments, m'agrada analitzar els partits i crec que tinc l'experiència per fer-ho".

Valverde: "El Barça ha fitxat la millor opció, o una de les millors que tenia. No el conec personalment, però conec l'estil de joc que practica i encaixa perfectament amb l'estil Barça. Crec que el club encerta plenament amb la figura de l'Ernesto".

Messi: "Imagina't un Barça sense Leo. Ell és la figura principal del projecte, qui marca les diferències, el millor futbolista del món i de la història. El Barça fa bé renovant-lo. Messi i el Barça es necessiten mútuament".

Verratti: "Tant de bo pugui venir perquè es la peça que li falta al Barça en l'engranatge del joc. És un futbolista preparat, dotat físicament i tècnicament, que donaria molta força al club. Després ja se m'escapen les xifres i les negociacions, però futbolísticament 'rs ADN Barça".

L'estil Barça: "Després de l'arribada del Cruyff vam tenir uns èxits espectaculars jugant d'una manera concreta respectada per tothom arreu del món. Si la marca Barça és alguna cosa a tot arreu, és jugant amb un estil concret. No el podem perdre. Els fruits han sorgit d'aquesta filosofia. No podem perdre aquestes arrels, i fins i tot hem d'apostar encara més".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut