Futbol

Xavi Bartolo es mostra "molt content" pel triomf del Reus sobre el Girona

L'entrenador roig-i-negre ha felicitat els seus jugadors. En el Girona, el porter Gorka Iraizoz atribueix l'expulsió de Stuani com la principal causa de la derrota

Actualitzat

Després de la victòria del Reus sobre el Girona, l'entrenador roig-i-negre, Xavi Bartolo, no podia comparèixer en roda de premsa més satisfet, i és que no cada dia es guanya un equip de Primera:

"Hem fet un partit molt equilibrat, estic molt satisfet tant en la línia ofensiva com defensiva. Estem contents d'haver plantat cara al Girona i poder gaudir d'un molt bon partit."

Sobre si ja té clar amb quins homes comptarà més en l'onze titular al llarg de la temporada, el tècnic de l'equip del Baix Camp no ha volgut entrar en detalls i considera que encara hi ha feina per fer abans del debut a la Lliga. En qualsevol cas, admet que està dedicant especial atenció als nouvinguts:

"Encara queda temps i un últim partit de pretemporada per pensar en l'onze contra la UD Las Palmas. Estem en la fase final de la pretemporada i busquem la resposta dels jugadors nous de la plantilla."

 

Del costat del Girona, el seu entrenador, Eusebio Sacristán, no ha parlat per als mitjans de comunicació per valorar la derrota del seu equip. Qui sí que ha parlat han estat alguns dels seus jugadors. El porter Gorka Iraizoz apunta a una causa principal que explica el resultat:

"Jugar bona part del partit amb un home menys és complicat. Això és part de la preparació, perquè això també ens pot passar a la Lliga. Hem sabut aguantar el resultat i fins i tot hem tingut opcions d'empatar. Hem d'estar-ne orgullosos."

ARXIVAT A:
Reus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut