Barça

Xavi avisa que el Barça no ha perdut la gana de guanyar més títols

Com és tradicional, la plantilla del Barça i l'equip tècnic han celebrat el títol de Supercopa d'Europa amb la rotllana al mig del camp. Xavi, el jugador del Barça amb més títols, 18, ha declarat després del partit, que "no hem perdut la gana". Mascherano ha sigut molt sincer admetent que "quan vaig arribar fa un any no m'esperava que ara ja hauria guanyat quatre títols amb aquest equip".

Actualitzat
Un eufòric Xavi Hernández, que ha fet història convertint-se en el futbolista del Barça amb més títols de la història -18-, era un dels homes més feliços a l'estadi Lluís II de Mònaco. "Estic molt content per l'equip, nosaltres volem seguir fent història i sabem que tenim marge per guanyar més títols i ens agrada guanyar. No hem perdut la gana", ha assenyalat el de Terrassa.

Amb 18 títols, Xavi supera Guillermo Amor, i l'egarenc ha explicat que "estic molt feliç, sobretot per l'equip, per mi també, és clar". "Sé que supero Guillermo Amor, que és un pioner de la Masia i un dels que va obrir el camí", ha indicat el migcampista blaugrana. Per Xavi, la conquesta de la Supercopa d'Europa té un valor afegit "perquè l'hem guanyat contra un gran equip, molt fort físicament. El camp no estava gaire bé".

Mascherano no s'ho esperava

Javier Mascherano ha sigut molt sincer admetent que "quan vaig arribar fa un any no m'esperava que ara ja hauria guanyat quatre títols amb aquest equip". L'argentí ha admès que "no hem jugat el nostre millor partit, però hem vingut a guanyar i ho hem fet davant un grandíssim equip que venia de guanyar-ho tot la temporada passada".
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut