Barça

Xavi assegura que la notícia sobre Abidal és el cop més dur que ha viscut mai en un vestidor

La primera pregunta d'avui a Can Barça era clara: Com està el vestidor? Xavi Hernández, l'encarregat d'atendre avui els mitjans, ha parlat molt clar i molt emocionat: "és un dia molt trist per a tots nosaltres, per aquesta notícia de l'Abi. Ell ha demanat la màxima discreció i intimitat. És una persona molt forta, és un exemple dins el vestidor, potser dels més forts mentalment de l'equip, fins i tot ha estat ell qui ens ha donat ànims a nosaltres, però bé, són moments molt complicats". Xavi també ha explicat que Abidal "està molt animat, i amb una actitud molt positiva, ell estava com sempre".

Actualitzat
Xavi ha explicat que tot l'equip se'n va assabentar ahir al vespre, i que de seguida tots es van posar en contacte. L'egarenc no s'ha cansat de donar ànims al seu company i a la seva família, i de demanar discreció per la intimitat del jugador francès. A més, ha qualificat aquest moment com el pitjor que viu de la seva carrera, i espera i confia que aquesta mala notícia els uneixi encara més com a grup.

"Ens ha sorprès com ha reaccionat Abidal amb la notícia", expressava Xavi, que es mostrava convençut que aquesta actitud serà clau perquè tiri endavant. "Intentarem seguir amb els màxims ànims possibles, però estem tots bastant tristos". L'egarenc ha assegurat que dedicaran la propera victòria a ell i a la seva família, que "segur que l'animarà una mica més".

Xavi també ha parlat avui de les acusacions de dopatge que s'han fet aquests dies, i confia que tot això ajudi a relativitzar totes aquestes barbaritats i "mentires enormes i sense sentit".

Rosell: "El Barça farà per ell tot el que estigui al nostre abast i més"

El president del Barcelona, Sandro Rosell, ha assegurat que l'entitat que presideix "farà tot el que estigui al seu abast" per tal que Éric Abidal "es pugui recuperar", en unes declaracions realitzades als mitjans del club blaugrana. Precisament el president, acompanyat pel vicepresident, Josep Maria Bartomeu, el directiu Jordi Monés, i el director tècnic, Andoni Zubizarreta, va visitar ahir a la nit Abidal al seu domicili particular per transmetre tot el seu suport al futbolista i a la seva família.

En la mateixa trobada, Rosell va comunicar al futbolista que el club posaria al seu servei "tots els recursos mèdics al seu abast" per contribuir a la seva recuperació. "El Barça està al 100% amb la persona d'Éric Abidal. El club farà tot el que estigui a l'abast de la nostra institució i més perquè ell es pugui recuperar. La salut està per damunt de qualsevol aspecte en la vida. Abi, el Barça t'estima", ha dit el president del Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut