Barça

Xavi assegura que han de fer autocrítica i dóna la Lliga per perduda

L'empat amb el Getafe ha deixat el Barça amb mínimes opcions de seguir lluitant pel títol de Lliga. A dues jornades del final del campionat, els blaugrana ja només depenen d'un miracle per ser campions. Un cop acabat el partit, Xavi Hernández ha assegurat que han de fer autocrítica després de fer una temporada dolenta i ha donat la Lliga per perduda.

Actualitzat

L'empat amb el Getafe ha deixat el Barça amb mínimes opcions de seguir lluitant pel títol de Lliga. A dues jornades del final del campionat, els blaugrana ja només depenen d'un miracle per ser campions. Un cop acabat el partit, Xavi Hernández ha assegurat que han de fer autocrítica després de fer una temporada dolenta i ha donat la Lliga per perduda. "Hem de fer autocrítica. No hem fet una bona temporada. Hem dit adéu a la Lliga. Cal fer creu i ratlla", ha admès el capità blaugrana.

"Estem fotuts perquè no hem fet una bona temporada. Hem tingut molta negativitat. Vam començar bé amb la Supercopa però després no hem tingut la fortuna de cara, hem tingut molt poca sort amb les lesions però no hi ha excuses, hem de fer autocrítica ja que no hem estat a l'alçada del que s'esperava", ha afegit.

Per últim, el migcampista de Terrassa ha reconegut que no han competit bé en els últims partits i ha dit que han de començar a treballar de cara a la pròxima temporada. "Hauria de passar un miracle. No hem competit bé, hem de millorar moltes coses, és clar, però les millorarem des de dins", ha explicat.

Per la seva banda, Sergio Busquets no ha defugit la responsabilitat dels jugadors després d'un empat inesperat al Camp Nou. "Hem comès algunes errades que són impròpies de futbolistes professionals", ha admès.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut