Barça

Xavi assegura que el bon moment pel qual passa l'equip és fruit d'un treball col·lectiu

Jornada de descans per al Barça després de mantenir-se líder una setmana més i a 5 punts del Reial Madrid. Una diferència, que si fem cas de les paraules de Xavi ahir al "Hat-trick Barça", costarà d'escurçar. El jugador blaugrana va parlar de l'actualitat blaugrana i va explicar, entre altres coses que, quan l'equip funciona, ell destaca però que la seva feina és bàsicament una feina d'equip.

Actualitzat
Xavi va ser ahir al "Hat-trick" el de sempre. El que, sense cridar ni gesticular de cara a la galeria, es fa sentir al camp. Va repassar l'actualitat blaugrana sense esquivar res, i avisant que l'equip torna a estar al seu millor nivell. Xavi va assegurar que una de les claus d'aquest Barça és el planter, i que el bon moment pel qual passa l'equip és fruit d'un treball col·lectiu. Sense anar més lluny, dissabte, a Gijón, vuit dels onze titulars eren de la casa.

Pel que fa a incorporacions, la primera recomanació de Xavi és la d'un altre jugador fet al planter del Barça: Cesc.

El cervell del Barça també es va mostrar satisfet per la data de les eleccions a la presidència del club: tres setmanes després de l'últim partit de la temporada que espera jugar l'equip: la final de la Champions al Bernabéu.
Anar al contingut