Xabi Alonso, un jugador que ha estat a les ordres de Mourinho i de Guardiola (EFE)
Lliga de Campions

Xabi Alonso: "No tinc una altra motivació que ser a la final de la Champions"

El migcampista basc del Bayern no ha donat cap importància al fet de jugar contra el Barça, tot i el seu passat madridista, i no ha posat cap excusa tot i les nombroses baixes del seu equip. Per la seva banda, Manuel Neuer ha qualificat el seu compatriota Ter Stegen d'"excel·lent porter" i s'ha mostrat optimista amb les opcions de classificar-se per a la final de Berlín

Actualitzat

Xabi Alonso i Manuel Neuer han estat els dos jugadors del Bayern de Munic que han comparegut en roda de premsa prèvia al partit d'aquest dimecres contra el Barça al Camp Nou. El migcampista basc, tot i el seu passat madridista, ha admès que la seva màxima motivació és passar a la final de la Champions, i no ha volgut fer servir d'excusa les nombroses baixes del seu equip.

Sense excuses: "Les baixes no són cap excusa, però ens hauria agradat comptar amb tots els jugadors. Afrontarem l'eliminatòria amb la mateixa tensió i les mateixes ganes de competir."

Passat madridista: "No dono cap importància al fet de jugar contra el Barça. Demà juguem l'avantsala d'una final. Estic centrat en el partit de demà i no en el que hagi passat en anys anteriors. No tinc una altra motivació que ser a la final de la Champions."

Batalla de la possessió: "Només hi ha una pilota i només la pot tenir un equip. Coneixem les nostres possibilitats."

Mourinho i Guardiola: "Són dues personalitats molt diferents. És molt interessant i un privilegi haver estat al costat dels dos entrenadors, i conèixer la seva manera de treballar de primera mà."

Cristiano o Messi: "Els dos són grandíssims jugadors. Ja ho veieu amb els gols que marquen jornada rere jornada. Però Cristiano, per a mi, ha estat fonamental i per a mi és el millor."

Neuer: "Ter Stegen és un excel·lent porter."

Manuel Neuer, considerat el millor porter del món, ha assegurat que el seu compatriota Marc-André Ter Stegen és un meta excel·lent i ha lloat les seves qualitats. "Ter Stegen és un excel·lent porter. Arriba a totes i llegeix molt bé els partits. Tenim molt bona relació. Ben aviat tornarà a la selecció. Està jugant molt bé."

El porter indiscutible de la selecció alemanya i del Bayern s'ha mostrat optimista amb les opcions del seu equip de ser a la final de Berlín. "Som el campió d'Alemanya. Només ens queda la Lliga de Campions i farem tot el possible per ficar-nos a la final de Berlín. Sóc optimista", ha admès. "Volem demostrar qui som, volem atacar i serà important marcar algun gol. No té tanta importància el sistema amb el qual juguem. L'important és l'actitud. No ens defensarem, atacarem", ha afegit.

Per últim, Neuer ha reconegut que no canvia la seva forma d'entrenar abans d'un partit tot i haver d'enfrontar-se a una de les davanteres més potents del món com la formada per Messi, Neymar i Luis Suárez. "En partits tan importants no convé canviar el guió. Repasso els partits per vídeo i un ja coneix aquests jugadors. Es coneixen els punts forts i se sap que amb ells al camp qualsevol cosa és possible", ha explicat.

Anar al contingut