Ciclisme

Wouter Poels guanya la Volta a la Comunitat Valenciana, que acaba amb el triomf a l'última etapa de Van der bergh

L'holandès es va posar líder en la contrarellotge del primer dia, i va sentenciar amb el seu triomf en l'etapa reina de dissabte. El seu domini ha estat tan clar que no ha deixat cap mallot a la resta de ciclistes

Actualitzat

Wouter Poels (Sky) ha guanyat la Volta a la Comunitat Valenciana després d'una cinqueta i última etapa plàcida pel ciclista holandès. El vencedor de l'última etapa ha estat Stijn Van der bergh (Ettixx Quick Step). El belga ha sorprès tothom. Quan el recorregut feia pensar en un final a l'esprint, l'home de l'Ettixx ha saltat del gran grup amb un atac en la primera de les sis voltes a un circuit urbà pels carrers de València que tancaven la cursa.

Vanderbergh ha acabat el 120 quilòmetres de recorregut d'aquest diumenge amb només 2 segons de marge respecte a un gran grup, i després de superar un ensurt quan una bossa de plàstic se li ha enganxat a la roda del darrere.

Poels ha estat el dominador indiscutible d'aquesta volta, que ha tornat al calendari ciclista després de 8 anys d'absència. L'holandès s'ha endut tots els mallots en joc: el de líder, el dels punts, el de la muntanya i el de la combinada. El seu conjunt, l'Sky, s'ha endut la classificació per equips.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut