Ciclisme

Wouter Poels guanya a Valls la cinquena etapa de la Volta a Catalunya

Poels ha donat a l'Sky el primer triomf d'etapa en aquesta edició de la Volta. Un premi per al ciclista que més ho ha intentat. En la general, els perseguidors del líder han atacat on menys s'ho esperava el Movistar, tot i que sense gran benefici de temps.

Actualitzat

L'holandès Wouter Poels (Sky) ha guanyat la cinquena etapa de la Volta a Catalunya, de 187,2 quilòmetres amb sortida a Rialp i arribada a Valls. Nairo Quintana (Movistar) ha mantingut el liderat de la classificació a falta de dues etapes per acabar aquesta cursa, tot i que Alberto Contador (Tinkoff) li ha retallat el seu avantatge en un segon. Poels ha estat molt actiu al llarg de tota l'etapa. El seu esforç ha tingut premi quan ha atacat els seus companys d'escapada a 14 quilòmetres del final i ha rodat tot sol fins a la línia de meta.

En una etapa de transició entre dos dies d'alta muntanya i la reservada en principi als velocistes d'aquest dissabte, s'esperaven els atacs dels perseguidors del líder a la general, Contador i Richie Porte (BMC), i Dan Martin (Etixx- Quick Step), a l'alt de Lilla, un port de segona situat a 10 quilòmetres de la meta. L'atac, però, no s'ha produït en aquest punt sinó a l'esprint intermedi d'Àger, on Contador li ha restat un segon a Quintana, i Martin, tres. Un botí insuficient, ja que el colombià manté el liderat amb 7 segons respecte al madrileny i 17 sobre Porte.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut