Champions

Wolfsburg i Bayern arrenquen la Champions golejant i líders dels seus grups

Els alemanys van començar amb força a la Champions. El líder del grup A serà el Bayern de Munic que va derrotar 0-3 el Maccabi Haifa, la teòrica ventafocs del grup. Juventus i Girondins van empatar a 1 a Torí. En el Grup B, el primer líder és el vigent campió de la Bundesliga, el Wolfsburg. Grafite amb un "hat-trick" va ser l'estrella alemanya en la victòria per 3-1 contra el CSKA de Moscou de Juande Ramos. El Manchester United també va sumar tres punts. Els de Ferguson van derrotar el Besiktas per 0-1.

Tot i el 0-3 final, al Bayern de Munic de Louis Van Gaal li va costar Déu i ajuda començar la Champions amb una victòria a Israel. El Maccabi Haifa va tenir bones ocasions, però els bavaresos van tenir la sort de cara en una acció al minut 66. La pilota va caure als peus de Van Buyten, que va establir el primer gol del partit. El segon va arribar en una acció col·lectiva que la defensa del Maccabi es va mirar de lluny i que va rematar el jove Müller, al minut 85. I dos minuts més tard, Mario Gómez servia l'assistència del tercer al mateix Müller, que va marcar tres gols en només dos partits europeus amb el Bayern.

La Juventus i el Girondins van disputar un partit amb moltes alternatives, també al marcador. Iaquinta, assistit per Cannavaro, va inaugurar el marcador al minut 62, però els de Laurent Blanc van empatar al cap d'un quart d'hora. Això sí, el gol de l'ex de l'Osasuna Jaroslav Plasil era en fora de joc.

Al grup B, el Manchester United en va tenir prou amb un gol de Scholes al minut 77 per superar el Besiktas. El migcampista va aprofitar el refús del porter Hakan Arikin.

I el CSKA de Moscou de Juande Ramos va concedir tres gols estúpids al Wolfsburg, que van servir al campió alemany per endur-se el partit. Per una errada de Vasili Berezutski a l'inici de la jugada el davanter brasiler Grafite va fer l'1 a 0, al minut 34. I cinc minuts després, el lituà Shemberas va cometre un penal absurd sobre Grafite, que l'exjugador del Le Mans va transformar enganyant el porter Akinfèiev. Ja a la segona meitat, al minut 76, Dzagoev va marcar i va donar esperances als moscovites, però, poc després, Dzeko es va mostrar més murri que el seu defensor i va originar una acció que va acabar amb el "hat-trick" de Grafite, el primer "pichichi" de la Champions 2009-2010.