Winston Bogarde podria començar una nova etapa professional com a entrenador
Futbol Internacional

Winston Bogarde s'ofereix per entrenar l'Oldham Athletic de la Tercera Divisió anglesa

L'exjugador holandès del Barça s'ha ofert per ser el nou entrenador de l'equip anglès, que busca nou tècnic després de la marxa de Lee Johnson al Barnsley

Actualitzat

L'exjugador holandès Winston Bogarde vol iniciar una nova etapa professional i fa uns dies s'ha ofert per ser l'entrenador de l'Oldham Athletic, un equip històric del futbol anglès que actualment milita a la League One (Tercera Divisió). L'Oldham busca nou tècnic després de la marxa de Lee Johnson al Barnsley i l'exfutbolista del Barça s'ha postulat per ocupar el càrrec.

Bogarde, de 44 anys, ja va provar fortuna el passat mes de novembre quan es va posar en contacte amb dirigents del Motherwell escocès, però finalment les negociacions no van fructificar.

Bogarde va militar al F. C. Barcelona entre el 1997 i el 2000, va jugar un total de 41 partits oficials i va marcar quatre gols. Sota les ordres de Louis Van Gaal, l'exjugador holandès va guanyar dues Lligues i una Copa del Rei com a blaugrana. En la seva carrera professional també va militar a l'Ajax, el Milan i el Chelsea.

 

Anar al contingut