L'All England de Londres ha anunciat aquesta mesura a partir del 2019 (@Wimbledon)
Tenis

Wimbledon introdueix el "tie-break" en el cinquè set a partir del 2019

El prestigiós Grand Slam que se celebra a les instal·lacions de l'All England Club de Londres ha confirmat que el desempat es farà servir quan el resultat sigui d'empat a 12 en l'última mànega amb l'objectiu d'evitar que els partits s'allarguin més del compte

Actualitzat

L'organització del torneig de Wimbledon ha anunciat aquest divendres de forma oficial que introduirà el "tie-break" en el cinquè set a partir de la pròxima edició que es disputarà al 2019. El prestigiós Grand Slam que se celebra a les instal·lacions de l'All England Club de Londres ha confirmat que el desempat es farà servir quan el resultat sigui d'empat a 12 en l'última mànega amb l'objectiu d'evitar que els partits s'allarguin més del compte. 

En un comunicat publicat a la pàgina oficial del torneig, aquest organisme assenyala que s'ha arribat a aquesta decisió després de revisar les dades de partits dels últims 20 anys i consultar als jugadors i els àrbitres. D'aquesta manera, Wimbledon serà el segon Grand Slam, després de l'Open dels Estats Units, en introduir el desempat en el cinquè set, encara que amb la diferència que serà amb el marcador de 12-12 i no de 6-6 com és habitual.

Aquesta mesura arriba després que en l'edició del 2018 la semifinal entre el sud-africà Kevin Anderson i el nord-americà John Isner es decidís per 26-24 en el cinquè set, després de sis hores i mitja de partit.

 

Anar al contingut