Lliga de Campions

Wenger nega els càrrecs de "conducta inapropiada" i creu que la UEFA s'hauria de disculpar per l'arbitratge del Camp Nou

El tècnic de l'Arsenal, Arsène Wenger, ha negat els càrrecs que ha presentat contra ell la UEFA per una "conducta inapropiada" amb l'àrbitre Massimo Busacca, que va xiular el partit contra el Barcelona al Camp Nou. "Nego completament qualsevol càrrec. No entenc d'on surt això", ha dit Wenger en roda de premsa. L'entrenador alsacià ha tornat a lamentar "que l'àrbitre prengués la decisió d'expulsar Robin van Persie, perquè va ser una decisió errònia. En aquest sentit ha aconsellat la UEFA "que sigui humil i es disculpi pel mal arbitratge de Busacca".

Actualitzat
"Estàvem sent dominats, no ho nego, però el Barcelona només havia xutat dues vegades a porteria en el primer temps. El seu domini va ser estèril. Una gran quantitat de partits de la Lliga de Campions es decideixen en els últims minuts i hauríem tingut les nostres opcions si Van Persie no hagués estat expulsat ", ha dit Wenger. "Aquella decisió ens va frustrar a nosaltres i a tots aquells que estimen el futbol. El partit d'anada va ser fantàstic, però el de tornada el va destrossar l'àrbitre i la gent només recordarà l'expulsió ", ha dit Wenger, encara molt enfadat dos dies després del partit.

La "dictadura" de la UEFA

"La UEFA no em castigarà a mi. És l'Arsenal Futbol Club, qui ha estat castigat. Ens han eliminat de la Lliga de Campions i hem dit adéu a un dels nostres objectius. A més, ara hem de demanar perdó a la UEFA quan no hem fet res dolent ", ha dit Wenger. "Aquestes són les persones que organitzen competicions i decideixen qui ha d'arbitrar. En partits d'aquesta importància, no es poden prendre aquestes decisions i, a sobre, ser arrogant", ha dit el francès per concloure que "tots podem entendre que les persones prenguin males decisions, però el que no es pot permetre és que després això es converteixi en una dictadura. No té sentit".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut