Wendell Lira es va emocionar en recollir el premi Puskas al millor gol del 2015 (Reuters)
Futbol

Wendell Lira, premi Puskas de la FIFA, sense equip després de quatre mesos sense marcar

Wendell Lira, que va superar en la votació del millor gol de l'any passat Leo Messi i Andrea Florenzi, ha vist com el Vila Nova li rescindia el contracte per la seva falta de gol

Actualitzat

La visibilitat mundial que li va donar el premi Puskas de la FIFA al millor gol de l'any no li ha servit, a Wendell Lira, un modest jugador brasiler, per progressar en el món del futbol. Més aviat l'ha perjudicat, si ens atenem al que diu.

Lira ha rescindit el seu contracte amb el Vila Nova, el club de tercera categoria que l'havia contractat, després de no haver marcat cap gol en quatre mesos. El davanter, de 27 anys, ha jugat amb prou feines nou partits des que el van contractar sense marcar cap gol. Lira considera que el premi va influir de forma negativa: "Amb tot l'enrenou del premi no vaig fer correctament la pretemporada, vaig trigar a posar-me en forma, i vaig acabar jugant poc", s'excusa.

Lira revela que després d'aixecar el premi, l'11 de gener passat, va rebre algunes ofertes. "Però eren de fora del país i ara els mercats estan tancats. Ara només penso a posar-me al 100% físicament. Estic bé mentalment i la idea és entrenar-me. El que no sé és on", comenta. 

 

Anar al contingut