Wendell Lira va rebre el premi Puskas 2015 a la gala de la FIFA
Futbol

Wendell Lira, guanyador del premi Puskas 2015, es retira per ser jugador professional de videojocs

El davanter brasiler, de 27 anys, ha decidit abandonar la pràctica activa del futbol per dedicar-se a ser jugador professional dels videojocs

Actualitzat

El brasiler Wendell Lira, actual guanyador del premi Puskas 2015, ha anunciat la seva retirada del futbol només sis mesos després de ser guardonat a Zuric en la festa anual de la FIFA, en la qual va sortir elegit per davant de Messi i de Florenzi com l'autor del millor gol de l'any. Wendell Lira, de 27 anys, ha decidit abandonar la pràctica activa per dedicar-se a ser un jugador professional dels videojocs, especialitat en la qual va demostrar la seva particular habilitat durant la festa celebrada a Suïssa.

"Tinc diversos factors, però un dels principals són els meves desil·lusions en el futbol. Vaig tenir problemes seriosos com cirurgies i estava desgastat per les mentides que hi ha en l'ambient. Déu em va donar aquell premi meravellós que quedarà eternitzat per a la resta de la meva vida. Ara ha aparegut una cosa molt bona fora del futbol, ​​cosa que mai vaig imaginar que pogués sorgir, però que sempre vaig somiar per a la meva vida", ha afirmat en una entrevista a GloboEsporte.com.

El brasiler ha explicat que a partir d'ara passarà ser jugador professional de videojocs. "El projecte és muntar un canal a Youtube. Sempre vaig ser un apassionat pel futbol, ​​però sempre estava jugant al mateix en els videojocs. Això fa part de la meva vida. Tot i que el meu telèfon rep trucades tots els dies dels clubs convidant-me, aquesta decisió va partir de mi mateix. Aquest projecte va aparèixer i vaig decidir que era millor abandonar el futbol professional", ha assegurat.
 

Anar al contingut