Fórmula 1

Webber pren la "pole" a Vettel al GP d'Espanya i Alonso sortirà quart per darrere de Hamilton

Mark Webber ha fet la "pole position" del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Catalunya. El pilot australià de Red Bull ha confirmat el seu domini en dues de les tres sessions d'entrenaments lliures i ha estat el més ràpid per davant del seu company d'equip, Sebastien Vettel. Per darrere dels dos Red Bull, de nou molt superiors a la resta d'escuderies, s'han classificat Lewis Hamilton i Fernando Alonso, que ha estat quart. El català Jaume Alguersuari no ha aconseguit entrar a la Q3 i sortirà des de la tretzena posició de la graella.

Actualitzat
No hi ha hagut sorpreses a la sessió oficial de qualificació del Gran Premi d'Espanya de Fórmula 1. Un cop més ha continuat el domini absolut dels Red Bull, però en aquesta ocasió s'han intercanviat els papers i ha estat Mark Webber qui ha fet el millor temps, seguit del seu company d'equip Sebastian Vettel. El pilot australià, que havia dominat dues de les tres sessions d'entrenaments lliures, ha confirmat el seu domini al Circuit de Catalunya i ha signat la seva primera "pole position" de la temporada.

Per darrere dels dos pilots de Red Bull s'han classificat Lewis Hamilton i Fernando Alonso, que sortirà des de la quarta plaça. L'asturià s'ho ha jugat tot a una volta ràpida a la Q3 i ha aconseguit deixar enrere la cinquena posició de la graella, a la qual semblava abonat aquesta temporada. Alonso, que ha acabat a menys d'un segon del millor registre de Webber, s'ha mostrat satisfet amb aquest resultat de cara a la cursa de diumenge, on espera aprofitar el seu bon ritme de cursa per aspirar al podi.

Per la seva banda, Jaume Alguersuari no ha tingut cap opció de classificar-se per a la Q3 i finalment sortirà des de la tretzena posició, per darrere del seu company d'equip Sébastien Buemi. L'objectiu de l'únic pilot català de la graella serà entrar a la zona de punts.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut