Rooney ha fitxat per dues temporades amb l'Everton (@Everton)
Futbol

Wayne Rooney torna a l'Everton amb un contracte per dos anys

El jugador anglès de 31 anys torna a l'equip on es va formar després de jugat al United des del 2004

Actualitzat

L'Everton ha confirmat aquest diumenge el retorn del davanter anglès Wayne Rooney, de 31 anys, que ha firmat un nou contracte de dos anys. En un comunicat difós a través de la seva pàgina web, l'Everton ha informat que el màxim golejador històric de la selecció anglesa ha firmat un contracte de dos anys després d'acordar la seva sortida del Manchester United, on va jugar des de 2004, per una quantia no revelada. Wayne Rooney torna, així, a l'equip on es va formar.

"Ell estima l'Everton i estava desesperat per tornar", va confessar el tècnic holandès Ronald Koeman. L'entrenador de l'Everton ha remarcat que no té "cap dubte" sobre el jugador anglès. "Té només 31 anys", va continuar, "i ha mostrat l'ambició que necessitem". "Wayne sap com guanyar títols i estic realment feliç perquè hagi decidit tornar a casa", ha sostingut Ronald Koeman.  

Rooney va jugar 77 partits amb l'Everton, va anotar 17 gols entre el 2002, quan va debutar a la Premier League amb només 16 anys, i el  2004, quan va fitxar pel Manchester United.    

En quinze anys com a professional, destaca l'Everton en la seva pàgina web, Wayne Rooney ha guanyat la Lliga de Campions i la Lliga Europa i en cinc ocasions s'ha proclamat guanyador de la Premier League. El seu palmarès es completa amb una FA Cup, tres Copes de la Lliga i un Mundial de Clubs. En total, ha anotat 323 gols.

El club l'ha presentat així:


 

Anar al contingut