Espanyol

Wakaso ja s'entrena amb el grup i Héctor Moreno i Simao Sabrosa no ho fan per molèsties

Els titulars ahir al Vicente Calderón han fet una suau sessió de recuperació. La novetat de la sessió ha estat Wakaso, que aquest matí ja s'ha entrenat al mateix ritme que els seus companys un cop se li ha aixecat el càstig per incorporar-se dos dies tard després de disputar la Copa d'Àfrica. Javi López ha passat la nit en observació a l'hospital a conseqüència del cop al cap que va rebre ahir.

Actualitzat
L'Espanyol s'han entrenat aquest matí després de la derrota contra l'Atlètic de Madrid (1-0), que va frenar la ratxa de bons resultats dels blanc-i-blaus. Els titulars ahir al Vicente Calderón han fet una suau sessió de recuperació. El mexicà Héctor Moreno i el portuguès Simao Sabrosa no s'han entrenat perquè tenen molèsties. La novetat de la sessió ha estat Wakaso Mubarak, que aquest matí ja s'ha entrenat al mateix ritme que els seus companys un cop se li ha aixecat el càstig per incorporar-se dos dies tard després de disputar la Copa d'Àfrica.

El pròxim partit és diumenge, a les 5 de la tarda, contra el Valladolid, a Cornellà-el Prat.

Javi López ha passat la nit en observació a l'hospital a conseqüència del cop al cap que va rebre ahir, però ja té l'alta mèdica i ja es troba al seu domicili. El jugador s'ha sotmès a proves a l'Hospital Quirón de Barcelona que han descartat complicacions a la contusió cranial. El migcampista Raúl Baena segueix al marge per la seva lumbàlgia. El futbolista arrossega aquesta malaltia des de fa tres setmanes i el cos mèdic no vol arriscar amb el seu retorn.  

Avui ha parlat Joan Capdevila, que ha reclamat als aficionats que pressionin els àrbitres. "La salvació passa pel nostre estadi. La nostra afició ens ajuda molt i ens sentim molt a gust. A més, podem pressionar l'àrbitre en petites decisions. Ahir al Calderón, i ho dic sense voler crear polèmica, ho vam veure", ha explicat el jugador.


NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut