Els vuit blaugranes preseleccionats
Futbol

Vuit jugadors del Barça nominats a l'equip ideal de la UEFA del 2015

Majoria blaugrana entre els 40 candidats a integrar l'onze estel·lar, que serà escollit segons les votacions dels internautes

Actualitzat

Fins a vuit jugadors del Barça poden formar part de l'equip ideal de la UEFA del 2015. L'equip blaugrana, vigent campió d'Europa, és el més representat en una llista de 40 candidats que s'escollirà segons les votacions dels internautes a la pàgina web de la UEFA, des d'aquest dimarts i fins al 5 de gener.

Dani Alves, Gerard Piqué, Javier Mascherano, Ivan Rakitic, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi i Neymar són els representants blaugranes en una llista en què Bayern de Munic i Juventus compten amb sis representants cadascun mentre que el Reial Madrid en té quatre.  

Els candidats són:

Porters: Hart (Manchester City),Buffon (Juventus), Neuer (Bayern de Munic), Boyko (Dnipro).

Defenses: Alves, Piqué i Mascherano (FC Barcelona), Alaba i Boateng (Bayern de Munic), David Luiz i Thiago Silva (PSG), Godín (Atlètic de Madrid), Ricardo Rodríguez (Wolfsburg), Sergio Ramos (Reial Madrid), Bonucci i Chiellini (Juventus).

Migcampistes: Rakitic i Iniesta (FC Barcelona), De Bruyne (Manchester City), Hazard (Chelsea), James (Reial Madrid), Konoplyanka i Krychowiak (Sevilla), Çalhanoglu (Bayer Leverkusen), Arturo Vidal (Bayern Munic), Pogba i Marchisio (Juventus) i Verratti (PSG)

Davanters: Neymar, Luis Suárez i Messi (FC Barcelona), Cristiano Ronaldo i Bale (Reial Madrid), Lewandowski i Müller (Bayern Múnich), Ibrahimovic (PSG), Agüero (Manchester City), Griezmann (Atlètic de Madrid), Alexis Sánchez (Arsenal) i Morata (Juventus).

Anar al contingut