Futbol

Vuit jugadors de l'Espanyol es perden l'entrenament per gastroenteritis

A dos dies per al partit contra el Betis, l'equip blanc-i-blau s'ha entrenat en quadre per culpa d'un virus intestinal. Caldrà veure si algun d'ells es recupera a temps.

Actualitzat

El virus ataca el vestidor de l'Espanyol i posa en perill la continuïtat de la ratxa guanyadora de l'equip. Aquest dimarts, fins a set jugadors del primer equip no s'han entrenat per culpa d'una gastroenteritis. Tots ells han anat cap a casa després de passar pels serveis mèdics del club.

Els afectats són Víctor Sánchez, Burgui, Marco Asensio, Hernán Pérez, Gerard Moreno, Abraham i Álvaro González, a més de Víctor Álvarez, que ja va causar baixa en l'entrenament de dilluns per aquest mateix motiu. Álvaro ha arribat a començar l'entrenament, però després ha marxat a casa sota el consell dels serveis mèdics.  

Aquest fet condiciona molt la preparació de Constantin Galca del pròxim partit de l'equip, aquest dijous (20.30) a casa contra el Betis. Les pròximes hores seran decisives per conèixer la gravetat de la malaltia dels jugadors i per determinar quants d'ells podran estar disponibles.

El doctor Turmo, cap dels serveis mèdics de l'Espanyol, ha comparegut en roda de premsa per ampliar la informació sobre aquest brot. Tot i que l'origen sembla víric, el club encara no ha desestimat una intoxicació alimentària. Això sí, el doctor Turmo ha confirmat que la malaltia és lleu però molt contagiosa i no descarta encara cap dels jugadors afectats per al partit contra el Betis, com tampoc descarta que hi hagi algunn cas més entre els jugadors.  

  

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut