Nuno s'ha desvinculat de forma oficial del València (@valenciacf)
Futbol

Voro es fa càrrec del València de forma interina després de la desvinculació de Nuno

El fins ara delegat del primer equip valencianista dirigirà el conjunt xe amb l'ajuda de Phil Neville a l'espera de trobar-li un substitut al portuguès Nuno Espírito Santo

Actualitzat

El València, pròxim rival del Barça a la Lliga, ja té nou entrenador de manera interina. Després de la desvinculació del tècnic portuguès Nuno Espírito Santo, el club xe ha fet oficial en un comunicat que Salvador González "Voro", fins ara delegat del primer equip, es farà càrrec de l'equip valencianista amb l'ajuda de Phil Neville i el cos tècnic a l'espera de trobar un nou entrenador.

Nuno va anunciar la dimissió després de l'última derrota del València contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán i aquest dilluns el club ha oficialitzat la rescissió de contracte del portuguès de mutu acord entre les dues parts. "El València vol agrair a Nuno i el seu cos tècnic el seu treball en els últims 18 mesos", assegura el comunicat del club de Mestalla.

Aquesta és la tercera vegada que Voro assumeix de forma interina la banqueta del València. La primera va ser el 2008 durant els últims cinc partits de Lliga després de la destitució de Ronald Koeman, i la segona, el 2012 en un únic matx entre la destitució de Mauricio Pellegrino i el nomenament d'Ernesto Valverde.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut