El president rus, Vladímir Putin
El president rus, Vladímir Putin
Jocs Olímpics

Vladímir Putin no anirà a la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro

Tot i que finalment el COI no ha tancat les portes dels Jocs Olímpics als esportistes russos, el president Putin "no té previst" anar-hi

Actualitzat

Segons el portaveu del Kremlin, Dmitri Peskov, "no entra en els plans" de Vladímir Putin viatjar a Rio de Janeiro per assistir a la cerimònia inaugural dels Jocs Olímpics. El que no ha descartat és que posteriorment, quan la competició ja estigui en marxa, el president rus viatgi cap al Brasil per animar els esportistes que representaran el seu país.

Tot i que el COI finalment ha decidit no vetar en bloc la participació de tots els esportistes russos als Jocs i traslladar la decisió a cada una de les federacions internacionals respectives, el portaveu Peskov ha carregat contra la màxima autoritat olímpica internacional. El motiu: la prohibició que funcionaris esportius russos viatgin a Rio de Janeiro mentre la competició estigui en marxa. Entre ells, Vitali Mutko, el ministre d'Esports, sobre qui plana una ombra de sospita en l'escàndol de dopatge massiu en els Jocs d'hivern de Sotxi 2014.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut