Copa del Rei

Vitòria i l'Alabès escalfen motors per a la final de Copa amb diversos actes per la ciutat i un "media day"

La ciutat de Vitòria s'ha vestit de blanc i blau per donar suport a l'Alabès deu dies abans de la final de Copa contra el FC Barcelona

Actualitzat

Tot i que encara queda un partit de Lliga, dissabte contra el Leganés, l'Alabès té tota la vista posada en la final de Copa, i és que aconseguir imposar-se al FC Barcelona el dissabte 27 de maig (a les 21.00, en directe per TV3) seria una gesta històrica que mai abans el club basc ha aconseguit.

Deu dies abans, els carrers de Vitòria s'han engalanat amb cartells, banderes i tota mena de reclams amb els colors blanc i blau per animar l'equip de la ciutat. A Mendizorrotza, a més, s'han format llargues cues a les taquilles per aconseguir les últimes entrades per veure la Final al Vicente Calderón.

Mentrestant, a la Ciutat Esportiva José Luis Compañón, Mauricio Pellegrino manté un ritme intens d'entrenaments i estudia quins són els punts febles per on poder atacar i doblegar un rival de l'entitat del FC Barcelona.

Per acabar d'escalfar motors, el club vitorià ha celebrat un "media day", una jornada de portes obertes als mitjans de comunicació en clau de prèvia a la final de Copa. Manu García, el capità, ha admès que encara se sent sorprès que el seu equip hagi aconseguit la gesta d'arribar tan lluny, però apunta que a l'equip "no preparen res diferent" respecte al que han fet durant la temporada. Això sí, quan s'imagina amb la victòria a les mans, dibuixa un somriure molt especial a la seva cara: "Ens hem guanyat el dret de lluitar per un nou títol i si en sortim campions aconseguirem la glòria en aquest club i serem recordats com els primers campions de l'Alabès".

Un altre nom que ha comparegut davant dels mitjans de comunicació ha estat Víctor Camarasa. El migcampista de l'equip vitorià no amaga la satisfacció de saber que una de les armes més perilloses del FC Barcelona està completament neutralitzada abans del xiulet inicial: "És una bona notícia que Luis Suárez no jugui la final. Però el Barça té prou recursos per substituir-lo". En tot cas, Camarasa destaca que no s'han de deixar intimidar pel fet de jugar contra Leo Messi o Neymar: "Hem de sortir sense por. No tinc nervis. Tinc molta il·lusió perquè és un partit únic i tinc moltes ganes que arribi ja".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut