Bàsquet

Vitòria acollirà la fase final de la Copa del Rei de bàsquet del 7 al 10 de febrer del 2013

La 77a edició de la Copa del Rei de bàsquet es disputarà a Vitòria després de l'acord assolit per l'Associació de Clubs de Bàsquet amb el govern basc, la Diputació Foral d'Àlaba i l'ajuntament de la ciutat. El pavelló Fernando Buesa Arena acollirà el torneig entre el 7 i el 10 de febrer de 2013.
La 77a edició de la Copa del Rei de bàsquet es disputarà a Vitòria després de l'acord assolit per l'Associació de Clubs de Bàsquet amb el govern basc, la Diputació Foral d'Àlaba i l'Ajuntament de Vitòria-Gasteiz. En conseqüència, el pavelló Fernando Buesa Arena acollirà el torneig entre el 7 i el 10 de febrer de 2013.

Aquesta serà la quarta ocasió en què la fase final de la Copa es disputi a Vitòria, després de les celebrades en els anys 2000, 2002 i 2008. No obstant això, aquesta serà la primera vegada que aquesta fase final es disputa al nou pavelló Fernando Buesa Arena, que disposa d'una capacitat per a 15.500 espectadors després de la recent ampliació del recinte. El recinte es va inaugurar el passat mes d'abril amb un partit entre el Caja Laboral i el Reial Madrid.