Bàsquet

Vitor Faverani: "Si he de ser sincer, no pensava que em pogués arribar aquesta oportunitat"

El nou fitxatge del Barça Lassa ha fet aquest dilluns el primer entrenament i ha declarat la seva sorpresa quan el club blaugrana es va interessar en ell

Actualitzat

El pivot brasiler del Barça Lassa Vítor Faverani ha realitzat aquest dilluns el seu primer entrenament amb el club després que aquest cap de setmana s'oficialitzés el seu fitxatge amb els blaugrana. L'exjugador de l'UCAM Múrcia ha assegurat que no podia deixar escapar "l'oportunitat de jugar amb el Barça". A més, s'ha sincerat afirmant que "no pensava que em pogués arribar aquesta oportunitat".

Faverani, nacionalitzat espanyol, portarà el dorsal '13' a les ordres de Georgios Bartzokas i, després de saludar un per un els seus nous companys a la Ciutat Esportiva, ha afirmat que "a qualsevol jugador li encantaria jugar en aquest equip". Sobre el seu paper amb el club blaugrana, ha declarat que vol aportar "en defensa, en el rebot, on estem tenint problemes, força i una mica de joc d'esquenes".

Amb l'UCAM Múrcia ha disputat 15 partits de la Lliga Endesa, amb 9,7 punts i 4,5 rebots en 21 minuts de mitjana, i 10 de l'Eurocup, amb 11 punts i 4 rebots en 21 minuts de mitjana. Aquestes aportacions són les que han interessat el Barça en un moment complicat de la temporada, quart a la Lliga Endesa i dotzè a l'Eurolliga. En totes dues competicions, l'equip està tenint seriosos problemes per guanyar fora de casa.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut