Vitor Faverani amb la samarreta dels Boston Celtics (Reuters)
Vitor Faverani amb la samarreta dels Boston Celtics (Reuters)
Bàsquet

Vitor Faverani estaria a punt d'arribar a un acord amb el FC Barcelona Lassa per ocupar el lloc de Joey Dorsey

El baix rendiment de Joey Dorsey aquesta temporada ha fet que el FC Barcelona Lassa busqui un recanvi per al pivot. La seva sortida s'ha accelerat després que el nord-americà ha criticat els serveis mèdics del club. El seu substitut seria Vitor Faverani.

Actualitzat

Després de les acusacions a les xarxes socials del pivot Joey Dorsey contra els serveis mèdics del FC Barcelona Lassa, la sortida del pivot nord-americà de l'equip sembla cosa feta. I a més, imminent. El club blaugrana ja estaria buscant un substitut al jugador al que ha obert un expedient disciplinari, i aquest podria ser el pivot de l'UCAM Múrcia Vitor Faverani.

Segons apunta a twitter el periodista d'Esport3 Víctor Lavagnini, Faverani ha estat vist aquest dissabte a la tarda a Barcelona. El jugador no ha viatjat a Màlaga, on l'UCAM s'enfrontarà aquest diumenge a l'Unicaja, al·legant un pinçament a l'esquena. Una lesió que no apareix en el llistat de baixes que abans de cada jornada publica l'ACB a la seva web.

Sembla indicar que el pivot de 28 anys i 2,13 d'altura seria a Barcelona per passar la revisió mèdica. L'hispanobrasiler, format al planter de l'Unicaja, ha passat també pel CAI Saragossa, el Guipúscoa Basket, el València i el Múrcia a la Lliga Endesa, els Boston Celtics de l'NBA i el Maccabi de Tel Aviv.

El pivot interessa al Barça perquè coneix la lliga espanyola, té passaport espanyol, i com que aquesta temporada no ha jugat Eurolliga no tindria cap problema per participar amb l'equip blaugrana de forma immediata a aquesta competició europea. Si finalment FC Barcelona Lassa i Vitor Faverani arribessin a un acord, encara quedaria un últim escull per tancar l'operació, aconseguir la conformitat del seu actual equip. Segons informa "Gigantes del Basket", el traspàs rondaria els 150.000 euros.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut