Vitinho amb la samarreta del Barça (Foto: Víctor Salgado, FCB)
Vitinho amb la samarreta del Barça (Foto: Víctor Salgado, FCB)
Barça

Vitinho arriba al Barça B cedit pel Palmeiras i farà la pretemporada amb el primer equip

El mitjapunta brasiler jugarà cedit una temporada al filial blaugrana. El Barcelona tindrà l'estiu vinent una opció de compra sobre ell

Actualitzat

Victor Hugo Santano Carvalho, conegut com Vitinho, ja és jugador del Barça B. El migcampista, que pot jugar de mitja punta i d'interior dret, arriba cedit pel Palmeiras brasiler fins al 30 de juny del 2018, amb una opció de compra pel club blaugrana. El futbolista, de 19 anys, ha estat internacional a totes les categories inferiors del Brasil. Va arribar, amb 13 anys, a les categories inferiors del Palmeiras, club a qui l'uneix un contracte fins al  2021, i ja ha debutat amb el primer equip.

Aquest dimarts, Vitinho ha firmat el seu contracte amb el Barça amb la presència del directiu responsable del futbol formatiu professional Silvio Elias i del mànager esportiu de l'Àrea de Futbol Josep Segura. El brasiler, que arriba per reforçar el filial del Barça en el seu retorn a la Segona A, s'incorporarà aquest mateix dimecres a la pretemporada del primer equip a les ordres del nou tècnic, Ernesto Valverde.

Anar al contingut