Ciclisme

Vinokurov guanya la quinzena etapa del Tour i Rasmussen continua líder tot i els atacs de Contador

Aleksandr Vinokurov va guanyar la quinzena etapa del Tour de França gràcies a una bona escapada en solitari, amb final a Loudenvielle, després de 196 quilòmetres. El danès Rasmussen continua líder, després d'aguantar els atacs d'Alberto Contador en el que va ser una duríssima etapa pirinenca amb cinc ports de muntanya. Contador es consolida com l'opció més sòlida per desbancar Rasmussen en el liderat, ja que en les seves escapades en l'ascenció al Peyresourde només el va poder seguir el danès. Avui, jornada de descans.

Actualitzat

El Tour de França sembla definitivament cosa de dos. El danès Michael Rasmussen i el madrileny Alberto Contador, primer i segon a la general, van oferir un gran duel en la quinzena etapa. Fins a cinc vegades, Contador va intentar escapar-se del mallot groc en l'última ascensió al Peyresourde. Però Rasmussen va aguantar les envestides del madrileny i tots dos es consoliden al capdavant de la classificació, separats encara per dos minuts i 23 segons.

L'altre gran protagonista va ser Aleksandr Vinokurov. El corredor kazakh de l'equip Astana, ja sense opcions a la general, va guanyar l'etapa en solitari després d'una bona escapada, i va sumar la seva segona victòria en aquest Tour.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut