Vinícius va ser expulsat contra el Celta B
Futbol

Vinícius Júnior és expulsat amb el Castella i es perdrà per sanció el clàssic del Camp Nou

El brasiler ha estat expulsat contra el Celta B en el minut 86 per doble targeta groga després de simular una falta i ha deixat el terreny de joc assenyalant-se amb el dit de forma desafiant l'escut de la samarreta, visiblement molest per la decisió arbitral

Actualitzat

El Reial Madrid afrontarà el clàssic de lliga del pròxim 28 d'octubre al Camp Nou amb una baixa inesperada per sanció. El brasiler Vinícius Júnior ha estat expulsat durant el partit que el Castella, el filial madridista, ha jugat aquest diumenge al camp del Celta B i, segons el reglament de la Federació Espanyola, la suspensió s'ha de complir encara que sigui en una categoria diferent.

Vinícius ha estat expulsat en el minut 86 per doble targeta groga després de simular una falta i ha deixat el terreny de joc assenyalant-se amb el dit de forma desafiant l'escut de la samarreta, visiblement molest per la decisió arbitral. Poc abans de la seva expulsió, el brasiler havia fet l'empat a un definitiu amb un golàs de falta des de la frontal que ha entrat per l'escaire.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut