Futbol

Vinícius Júnior, desaparegut al Reial Madrid de Lopetegui

El Madrid ha pagat 45 milions d'euros pel jugador brasiler, una de les sensacions de la pretemporada, però Lopetegui no l'ha fet jugar ni un sol minut en els dos partits oficials disputats fins ara

Sebas Guim / MadridActualitzat

A Madrid hi ha coses que no s'acaben d'entendre del tot. Com, per exemple, la situació de Vinícius. El Reial Madrid ha pagat 45 milions d'euros pel jugador, que ha estat una de les sensacions de la pretemporada, però Julen Lopetegui no l'ha fet jugar ni un sol minut en els dos partits oficials disputats fins ara. De moment, al Madrid, Vinícius li està sortint caríssim.

La seva incorporació va ser anunciada amb bombo i platerets. Vinícius Júnior va ser presentat com una gran estrella, per la qual el Reial Madrid va pagar 45 milions d'euros. Acaba de fer 18 anys, però tothom parla d'aquest extrem com la pròxima joia del futbol brasiler.

Des de la seva arribada, Vinícius ha treballat per intentar convèncer Lopetegui, però ni en el debut a la Lliga ni tampoc en la Supercopa d'Europa, es va poder veure l'exjugador del Flamengo.

L'entrenador diu que vol anar a poc a poc amb ell, per no carregar-lo d'una pressió excessiva. Però segur que Vinícius va quedar sorprès quan va veure que el club no li feia fitxa amb el primer equip... ni tan sols amb el filial. Oficialment, pertany al Juvenil A.

La situació de Vinícius no és gaire diferent de la de la resta d'incorporacions que ha fet el Madrid aquest estiu. Els porters Courtois i Lunin, així com el lateral Odriozola, aquest últim per culpa d'una lesió, tampoc han participat en els dos primers partits oficials de la temporada. De moment, Lopetegui prefereix mantenir-se fidel al bloc de l'any passat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut