Motociclisme

Viñales: "S'han posat durs i han volgut anar a males, però al final hi perdrem tots"

Maverick Viñales ha volgut donar explicacions després de deixar plantat el seu equip a Sepang i ha reconegut que després d'una sèrie de reunions, en el seu equip "s'han posat durs i han volgut anar a males, i anirem a males, però al final hi perdrem tots".

Actualitzat
Maverick Viñales ha volgut donar explicacions després de deixar plantat el seu equip a Sepang i ha reconegut que després d'una sèrie de reunions, en el seu equip "s'han posat durs i han volgut anar a males, i anirem a males, però al final hi perdrem tots ".

"Ahir vam tenir problemes amb l'equip, hem tingut moltes converses i si alguna cosa ha quedat clara és que no és un equip guanyador i crec que ells s'han posat molt durs i han anat a males. Jo volia acabar les tres carreres i després buscar un altre equip, i no m'ho han permès, s'han posat molt durs en no permetre trencar el contracte per l'any que ve", ha afirmat el pilot de l'escuderia BQR.

"No es pot amagar que estava molt cremat i també és clar que no és que no estiguin donant el màxim, és que no en saben més i el que és segur és que no se'm tornarà a veure més amb aquesta moto, si volen anar a males, doncs nosaltres també ", ha insistit el pilot.

El que sí és cert és que de les seves paraules es pot extreure la convicció del pas donat a l'assegurar que "si no pujo a l'any que ve en una moto pujaré el següent". "Tenia signada la renovació per dos anys, però des Alcanyís ens han demostrat que són un equip de tercera o segona línia i que al final els dos sortirem perdent, ja que jo em quedo sense córrer però a ells se'ls en va una peça molt important de l'equip ", ha conclòs.

Pel que sembla, el representant de Viñales, Ricard Jové, havia rebut nombroses ofertes d'altres equips i segons reconeix el pilot "no m'ha arribat cap oferta i per això havíem signat amb l'equip, i això no era el que importava, però hem vist que ells no en saben més, que són males persones, ja que volíem trencar bé i no ha estat possible ", ha reconegut Viñales, que ha afirmat amb rotunditat que" la decisió l'he pres jo sol".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut