Natació

Villaécija es classifica per a la final dels 1.500 lliures i Wildeboer passa a les semifinals dels 200 esquena

Bona jornada matinal als Europeus de natació de Budapest per a Èrika Villaecija i Aschwin Wildeboer. La catalana s'ha classificat per a la final dels 1.500 metres lliures en acabar segona de la seva sèrie mentre que Wildeboer ha aconseguit entrar a les semifinals dels 200 metres esquena, on s'ha quedat fora l'altre representant català, Joan Miquel Rando. La sorpresa negativa per a la delegació espanyola ha estat la inesperada eliminació de Rafa Muñoz en els 100 papallona després de guanyar l'or en la prova curta dels 50.

Actualitzat
A l'Europeu de natació de Budapest, Aschwin Wildeboer i Joan Miquel Rando han nedat aquest matí les sèries classificatòries dels 200 metres esquena. Wildeboer s'ha classificat per a les semifinals, després d'acabar el segon de la seva sèrie amb un temps d'1 minut, 59 segons i 86 centèsimes. En canvi, n'ha quedat fora Rando, després d'acabar l'últim de la seva sèrie. Una altra sorpresa negativa per a la natació espanyola ha estat l'eliminació de Rafa Muñoz a la prova dels 100 metres papallona. El medallista d'or dels 50 papallona i bronze en l'últim Mundial s'ha quedat fora de les semifinals per només una centèsima.

En aquesta jornada matinal, la catalana Èrika Villaécija també s'ha classificat per a la final dels 1.500 metres lliures en acabar segona de la seva sèrie. La nedadora de l'Hospitalet, que va acabar sisena en la final dels 800 lliures, intentarà lluitar per una medalla en una prova on la gran favorita és la danesa Lotte Friis. En altres proves de la jornada, Patricia Castro i Melanie Costa, en els 200 liures, i Merche Peris, en els 50 esquena, han aconseguit la classificació per a les semifinals. Castro ha estat capaç de batre el seu propi rècord d'Espanya amb un temps de 1.58,31 per guanyar la seva sèrie i s'ha classificat amb el segon millor registre, només per darrere de la italiana Francesca Pellegrini.
Anar al contingut