Bàsquet

Villacampa confia que el Joventut pugui sortir de la llei concursal l'any que ve amb un pla de viabilitat

El president del Joventut de Badalona, Jordi Villacampa, va voler transmetre ahir un missatge d'optimisme en l'assemblea general d'accionistes. El màxim dirigent del club verd-i-negre confia que, de cara al mes de maig o juny, el club pugui sortir de la llei concursal, amb un pla de viabilitat que reconeix uns 15 milions d'euros de deute. Si aquest pla de viabilitat tira endavant, Villacampa ha anunciat que deixarà el club en acabar la present temporada. L'Assemblea també va aprovar un pressupost per aquest any de 5,8 milions d'euros.

Actualitzat
El Joventut de Badalona espera sortir "al maig o juny pròxim" de la llei concursal en la qual es troba des d'octubre de 2010 amb un pla de viabilitat que reconegui "sobre uns 14 milions d'euros" de deute, segons ha dit el seu president, Jordi Villacampa, en l'assemblea general d'accionistes que es va celebrar ahir. Així mateix, Villacampa també va anunciar que si s'aconsegueix el pla de viabilitat deixarà el club a final de la present temporada, malgrat que l'assemblea va aprovar la renovació de l'actual Consell d'Administració per quatre anys.

L'entitat badalonina presentarà en els pròxims dies als administradors concursals l'esborrany de l'informe provisional que reconeix un deute de 15 milions d'euros dels quals 8 podrien estar subjectes a quitacions i carències una vegada s'aprovi el pla de viabilitat. Els principals creditors amb els quals el club podria negociar el seu deute són Bankia i Hisenda. Villacampa va dir que l'aprovació del pla de viabilitat "passa per la reactivació dels actius que tenim".

Respecte al balanç econòmic del passat exercici, aquest va concloure el 30 de juny passat amb un dèficit de 2,7 milions d'euros. A més, en el balanç econòmic de la passada temporada també va tenir un impacte negatiu la sentència per acomiadament improcedent del jugador Antonio Bueno per la qual el club haurà de pagar-li 450.000 euros per la temporada que encara li quedava per complir després de quedar greument ferit al caure des d'un tercer pis.

L'assemblea d'accionistes també va aprovar un pressupost de 5,8 milions d'euros per al present exercici, el més baix dels últims anys. En el total d'ingressos caldrà sumar els dos milions d'euros de la venda de les accions del Màgic Badalona amb el qual es produirà un superàvit de dos milions.


Anar al contingut