Barça

Villa i Xavi s'entrenen amb normalitat i tot apunta que estaran a punt per rebre dissabte el València

Per rebre el València, l'actual líder de Primera, Guardiola ha continuat treballant aquest dijous a la tarda amb els seus homes. Entre els jugadors que s'han entrenat amb normalitat hi havia Villa i Xavi. L'asturià ha demostrat que estarà a punt per enfrontar-se amb el seu exequip. Pel que fa a Xavi, ha superat les molèsties al tendó d'Aquil·les i arribarà a aquest partit descansat, ja que es va estalviar els desplaçaments amb la selecció espanyola. Per cert, Puyol ha demanat que no es dubti del compromís del migcampista de Terrassa.

Actualitzat
Amb una tira a cada bessó per evitar sobrecàrregues al tendó d'Aquil·les. Així ha aparegut Xavi a l'entrenament d'aquesta tarda, el primer que ha fet amb el grup des que va decidir parar. El migcampista es troba molt millor, però encara no està al cent per cent i fins divendres o dissabte no es decidirà si podrà jugar contra el València.

Puyol defensa Xavi

Precisament, de Xavi ha parlat Puyol. El capità l'ha defensat dels que acusen el blaugrana de falta d'implicació amb la selecció espanyola. Guardiola s'ha endut una altra alegria a la sessió. Ha vist com Villa també s'ha entrenat amb normalitat. La presència del davanter, que va acabar amb molèsties el partit d'Espanya a Escòcia, contra el seu exequip està garantida.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut