Barça

Villa assegura que s'està adaptant al sistema de joc del Barça i agraeix la confiança de Guardiola

David Villa va arribar al Barça amb l'aurèola de gran golejador, però ara molts se'l miren amb escepticisme. Els gols no arriben, però tant Villa com Guardiola estan molt tranquils. Villa no se sent pressionat, té el suport total de l'entrenador i creu que a poc a poc s'adaptarà al sistema de joc del Barça i els gols cauran. Mentrestant, no li importa gens ni mica que Messi agafi tot el protagonisme. L'asturià espera recuperar l'olfacte golejador en la visita al camp del Getafe, un partit que Guardiola ha pogut preparar amb tots els efectius disponibles i amb l'única baixa del lesionat Jeffren.

Actualitzat
Afició, companys i, sobretot, tècnic. Amb més o menys gols, ningú dubta de la vàlua de Villa al vestidor del Barça. El que més li ha costat fins ara al davanter asturià és defensar quan juga a la banda. El que més l'ha ajudat és la confiança de Guardiola, el gran artífex del seu fitxatge pel club blaugrana.

Encara que sigui a poc a poc, els gols van arribant, però Villa sempre en vol més. Acostumat a ser el màxim golejador dels equips on havia jugat abans, té molt clar que el seu duel no és amb Messi. "Estic content amb la feina que estic fent, però vull fer més. Sóc inconformista. L'altre dia vaig fer dos gols i m'hauria agradat marcar-ne tres o quatre", ha explicat.

Tot i això, Villa insisteix en una cosa: no està obsessionat ni angoixat per la seva falta d'encert de cara a la porteria contrària. "El Barça no em va fitxar per ser el màxim golejador, sinó per ajudar l'equip a ser el millor en totes les competicions", ha assegurat. La connexió amb l'argentí funciona. Ja ho deia quan era jugador del València i Villa no ha canviat d'opinió ara que té Messi de company.

Sessió amb tots els disponibles

El Barça s'ha entrenat aquest divendres al matí a porta tancada a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per preparar el partit de diumenge a les set del vespre al camp del Getafe. Pep Guardiola ja ha comptat amb els absents per molèsties. Iniesta, Piqué, Messi i Xavi han tornat a trepitjar la gespa de Sant Joan Despí i estaran disponibles per al compromís al Coliseum Alfonso Pérez. Els dos germans Alcántara, Thiago i Rafa, també s'han entrenat amb la primera plantilla, mentre que Jeffren ha treballat al marge del grup. Els blaugranes intentaran pressionar el Madrid amb una victòria que obligaria els blancs a imposar-se en el derbi contra els matalassers, que tancarà la desena jornada de la Primera Divisió. El Getafe no rebrà diumenge el Barça amb la moral gaire alta després de dir pràcticament adéu a la Lliga Europa en caure a casa contra l'Stuttgart.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut