Barça

Villa: "Arribo al Barça en el millor moment de la meva carrera"

El davanter asturià David Villa creu que el seu fitxatge pel Barça s'ha produït "en el millor moment" de la seva carrera, ja que, "segons els experts", 28 anys és "la millor edat per a un futbolista". En una entrevista a Barça TV, Villa diu que sap "perfectament" a quin club ha arribat i la competència que tindrà per aconseguir un lloc a l'onze titular: "La competència t'ajuda a millorar i et fa millor. I és clar que sóc conscient del gran nivell que hi ha. Em deixaré la vida per jugar, encara que sé que no serà fàcil, perquè aquí juguen els millors".

Actualitzat
Un "dels millors" és el punta asturià, almenys per a l'afició culer que divendres passat va acudir en massa al Camp Nou (35.000 assistents) per veure la presentació del seu ídol. "Sempre he dit que el meu objectiu no és ser un crac mediàtic, però després del que vaig viure divendres, ja no ho sé. Me'n sento molt orgullós, de veritat. Tinc moltes ganes de tornar a l'afició tot l'afecte que m'ha mostrat", comenta.

Al Barça jugarà a les ordres de Pep Guardiola, amb qui l'asturià ja ha parlat: "M'ha transmès moltes ganes que jugui al Barça. Els companys de selecció me n'han parlat molt bé. Diuen que tots han millorat amb ell com a entrenador i, a més, fa que el futbolista se senti a gust jugant a futbol".

El nou "7" blaugrana aterra al Camp Nou amb un objectiu clar: guanyar la Lliga de Campions, "una gran il·lusió" perquè mai ha estat "a prop d'aconseguir-la", afegeix. Per aquest motiu, El Guaje està disposat a jugar del que sigui, encara que aclareix quines són les seves preferències: "La meva posició natural és la de davanter centre però els últims anys he jugat per les dues bandes i, fins i tot, per darrere del davanter. Em puc adaptar a tot l'atac i crec que és bo per a mi. Sempre es pot millorar més. Tinc la teoria que el futbolista neix amb un do però que es pot millorar fins a l'últim dia. Aquest és el meu objectiu".

Mata vol resoldre el seu futur abans del Mundial

Un altre asturià també en l'òrbita blaugrana, Juan Mata, encara amb contracte amb el València, ha presentat aquest diumenge el seu web i ha hagut de respondre els rumors que el situen al Barça com a alternativa a Cesc o com a possible relleu d'Ibrahimovic, tot i ser un jugador d'un perfil diferent. Mata no en sap res i vol deixar lligat el seu futur abans del Mundial perquè no li passi com a Villa l'estiu passat.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut