Barça

Vilarrubí assegura que Ibrahimovic va amenaçar de pegar a Guardiola davant la premsa si seguia al Barça

L'exdavanter suec del Barça Zlatan Ibrahimovic va arribar a amenaçar de pegar al tècnic del Barcelona, Pep Guardiola, davant dels periodistes, segons que ha revelat avui el vicepresident del club blaugrana, Carles Vilarrubí. En declaracions a RAC1, Vilarrubí ha explicat que Ibra, ara al Milan, va dir que acabaria agredint Guardiola si seguia al club, durant un reunió on també hi havia el seu representant, Mino Raiola, i el president del Barça, Sandro Rosell. "Va dir a Rosell que si seguia al club pegaria a l'entrenador davant de la premsa", ha assegurat Vilarrubí, qui ha revelat que Raiola va demanar al president que no es prengués de broma les amenaces del jugador. "Fes-li cas. Aquest és capaç d'això i més", hauria advertit l'agent al màxim mandatari blaugrana.

Actualitzat
Carles Vilarrubí va estar present en aquella reunió, l'única vegada que ha tingut contacte amb Ibrahimovic i Raiola, i no en té precisament un bon record. "Us puc assegurar que aquest jugador, un intel·lectual, no és. I el seu representant, tampoc", ha sentenciat.

Aquest no seria l'únic episodi desagradable que Zlatan Ibrahimovic hauria protagonitzat al Barcelona. El mateix davanter confessa a la seva autobiografia, que recentment ha vist la llum, les seves desavinences amb l'entrenador. "A Vila-real, vaig colpejar una taquilla metàl·lica de tres metres fins llançar-la a terra. Guardiola no va dir res i va recollir les coses del terra. Si jo hagués estat ell, hauria tingut por", ha escrit Ibrahimovic, qui també va etzibar al tècnic: "No tens collons, et cagues en Mou".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut