Barça

Vilanova: "No estic d'acord que som més directes i tenim menys possessió que abans"

Tito Vilanova ha repassat l'actualitat blaugrana abans d'afrontar el partit de Lliga contra el Dépor. El tècnic del Barça ha recordat que a Riazor els partits sempre són complicats i més encara després de l'aturada pels compromisos internacionals, i ha assegurat que no veu que hi hagi tantes diferències entre el joc del seu Barça i el de Pep Guardiola.

Actualitzat
Tito Vilanova ha repassat l'actualitat blaugrana abans d'afrontar el partit de Lliga contra el Dépor. El tècnic del Barça ha recordat que a Riazor els partits sempre són complicats i més encara després de l'aturada pels compromisos internacionals, i ha assegurat que no veu que hi hagi tantes diferències entre el joc del seu Barça i el que entrenava Pep Guardiola.

"Jo no veig tantes diferències. No estic d'acord que som més directes i tenim menys possessió. Sempre penso que hem de millorar, però estic content amb els resultats que està fent l'equip. I tant que ho podem fer millor, però tot serà quan puguem tenir més jugadors, que ara alguns estan lesionats", ha analitzat.

Tot i que l'última vegada que hi va haver convocatòria de seleccions va donar descans a alguns internacionals al camp del Getafe, fins i tot Messi es va quedar a la banqueta, això no vol dir que sempre ho hagi de fer. "L'altra vegada vaig preferir donar descans, però depèn de com arriben els jugadors. Aquest cop han pogut descansar i han pogut entrenar-se amb l'equip. Veurem com s'aixequen", ha apuntat Vilanova, que ha afegit: "Venim de jornada de seleccions i aquests partits mai són fàcils. Portem poques jornades i ells estan avall en la classificació, però no espero un partit fàcil a Riazor. Mai ho és".

Preguntat sobre si farà rotacions, Vilanova ha dit que el més important és recuperar jugadors. "Des que vam començar la temporada tenim problemes amb les lesions, algunes de llargues. Si no tenim jugadors, no podrem fer rotacions i alguns jugadors hauran de jugar més partits dels que esperàvem en un inici", ha comentat. Malgrat les baixes importants en defensa, Vilanova ha confirmat que no fitxaran cap central en el mercat d'hivern, que Bartra jugarà quan ho cregui convenient i que no arriscaran amb Piqué. "Depèn de l'evolució del jugador. Mai és fàcil després d'una lesió quin serà el temps de recuperació. Si no vam arriscar contra el Madrid, tampoc arriscarem ara", ha explicat.

Vilanova ha negat l'existència d'un vídeo de seguiment a Pepe i ha respost Mourinho per les seves declaracions a "France Football", on el portuguès assegurava que havia arribat el moment de parlar menys del Barça perquè no era campió ni de Lliga ni d'Europa. "El Chelsea és campió de la Champions i el Madrid, de la Lliga. I el Barça campió del món i de la Copa, això no és opinable", ha replicat.


VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut