Gimnàstica

Vilanova acollirà la 31a edició del Memorial Blume amb una participació de luxe

Els aficionats a la gimnàstica tenen avui, a Vilanova i la Geltrú, l'oportunitat de veure els millors especialistes en els diferents aparells. Es farà una nova edició del Memorial Blume, la prova més antiga de les que s'organitzen a l'estat espanyol i que, des de fa tres anys, es fa en aquesta localitat del Garraf. Una prova que arriba a la 31a edició, i en què enguany participaran 27 gimnastes de vuit països.
Cal destacar la presència de Gervasi Deferr, Andreu Vivó, Rafael Martínez, Tània Gener, Melody Pulgarín i els guanyadors de l'última edició de la prova, Víctor Cano i Thaïs Escolar. El president de la Federació Catalana de Gimnàstica, Xavier March, ha destacat el gran nivell dels participants.

El Memorial Blume es fa en una modalitat de competició individual, amb una fase de qualificació inicial, on els quatre millors es classifiquen per a la final, en les categories masculina i femenina. Allà, només podran dur a terme un únic exercici. Xavier March espera que el públic respongui i vagi a veure aquesta competició.

La prova començarà a les cinc al pavelló municipal del Garraf, a Vilanova i la Geltrú.