Jugadors del Reus en una imatge d'arxiu
Jugadors del Reus en una imatge d'arxiu
Hoquei patins

Vilafranca i Reus Deportiu, els representants catalans en els vuitens de la Copa CERS

El Vilafranca ha superat en setzens de final el Montreux de Suïssa, mentre que el Reus va ser l'afortunat del sorteig per estalviar-se aquesta primera ronda. El Voltregà ha quedat eliminat.

Actualitzat

El Vilafranca ha tingut una eliminatòria plàcida en setzens de final de la Copa CERS davant del Montreux suís. A l'anada va derrotar el seu rival a casa tan clarament (9-0) que el partit de tornada d'aquest cap de setmana ha estat de tràmit. Per si de cas, però, els catalans han tornat a guanyar (2-3).

La pròxima ronda, la de vuitens, però, el seu contrincant no serà tan assequible, ja que s'enfrontarà al Joventude Viana de Portugal. L'avantatge és que els del Penedès jugaran la tornada a casa. L'altre equip català que segueix endavant a la CERS és el Reus Deportiu.

La bona sort dels reusencs en el sorteig els ha permès estalviar-se la primera ronda i passar directament a la segona contra un altre rival portuguès, el Torquel. L'anada de vuitens serà el 12 de desembre i la tornada el 16 de gener.

El Voltregà no ha pogut passar ronda. A l'anada va guanyar a casa el Saint Omer (3-2), però no ha tingut prou amb el gol que portava de renda per evitar l'eliminació a la tornada, en caure a la pista francesa per 5 a 2.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut