Pau Gasol, en una imatge recent (Reuters)
Bàsquet

Victòries per als San Antonio Spurs, els Utah Jazz i els Memphis Grizzlies

Els Memphis Grizzlies han tallat la ratxa d'onze derrotes seguides davant els Timberwolves (95-92), amb 21 punts de Marc Gasol; Pau Gasol s'ha apuntat un doble doble en el triomf dels San Antonio Spurs sobre els Detroit Pistons (96-93)

Actualitzat

Els tres representants catalans de l'NBA han celebrat victòries aquesta matinada. Molt apurades en el cas dels Memphis Grizzlies i els San Antonio Spurs, i més folgada pel que fa als Utah Jazz. De les tres, la més esperada era la dels Grizzlies, que han tallat una ratxa d'onze derrotes consecutives que pesava com una llosa.

Marc Gasol ha jugat un paper clau en el triomf dels Grizzlies, i ha sigut el màxim anotador de l'equip amb 21 punts. El pivot català també ha capturat 7 rebots i ha repartit 5 assistències. A més, juntament amb els seus companys, ha anul·lat Karl-Anthony Towns, que només ha pogut sumar 7 punts per als Wolves.  

Els Grizzlies arrosseguen encara un pesant dèficit de victòries (8 triomfs per 15 derrotes), però almenys ja saben què és guanyar amb el nou tècnic, B. J. Bickerstaff.

Els Spurs pateixen

A San Antonio, duel entre dos dels millors equips d'aquest inici de temporada. Els Detroit Pistons han venut cara la seva pell (96-93). Pau Gasol ha contribuït en el triomf de la franquícia texana amb un doble-doble: 15 punts i 10 rebots del pivot català. Els Spurs continuen tercers a la Conferència Oest amb 16 victòries per 8 derrotes.

Festival dels Jazz

Els Utah Jazz, han pecat d'irregulars en aquest inici de temporada, però han demostrat davant dels Washington Wizards que també saben guanyar bé (116-69). 47 punts de diferència, la pallissa de la nit, a la qual ha contribuït poc Ricky Rubio. El base del Masnou ha anotat 4 punts, ha repartit 4 assistències i ha agafat 5 rebots en els 23 minuts que ha jugat. Gràcies a aquest triomf, els Jazz són ara setens (13-11) a l'Oest.

Els Cavaliers, en ratxa i Curry, lesionat

Pel que fa a altres partits, els Cleveland Cavaliers han sumat la dotzena victòria consecutiva a costa dels Bulls (91-113), mentre els Golden State Warriors han hagut de remuntar a Nova Orleans un desavantatge de 20 punts per acabar imposant-se (115-125). La mala notícia per als Warriors és que Stephen Curry (31 punts) ha acabat el partit coix per un problema en un turmell.

Resultats de la jornada:      

Dallas Mavericks - Denver Nuggets 122 - 105

San Antonio Spurs - Detroit Pistons 96 - 93

Atlanta Hawks - Brooklyn Nets  90 - 110

Boston Celtics - Milwaukee Bucks 111 - 100

Utah Jazz - Washington Wizards 116 - 69

Chicago Bulls - Cleveland Cavaliers 91 - 113

Memphis Grizzlies - Minnesota Timberwolves 95 - 92

New Orleans Pelicans - Golden State Warriors 115 - 125

Charlotte Hornets - Orlando Magic 104 - 94

Indiana Pacers - New York Knicks 115 - 97

Philadelphia Sixers - Phoenix Suns 101 - 115

Anar al contingut