Bàsquet

Victòries dels Memphis Grizzlies i dels Minnesota Timberwolves, que perden Ricky Rubio per lesió

Els Grizzlies sumen la seva sisena victòria en set partits en imposar-se als Houston Rockets (93-102), i els Wolves repeteixen a casa davant els Atlanta Hawks (99-95) en una victòria que Ricky no ha pogut acabar d'assaborir

Actualitzat

Els Minnesota Timberwolves s'han imposat als Atlanta Hawks (99-95) en un partit que Ricky Rubio no ha pogut acabar per lesió. El base del Masnou s'ha ressentit del turmell esquerre, que s'havia torçat en el partit anterior. En aquesta mateixa zona, Rubio va patir una lesió de gravetat l'any passat que va requerir intervenció quirúrgica i li va fer perdre una part important de la temporada.

No està de sort el base masnoví, que en els 21 minuts que ha jugat entre els dos primers quarts ha tingut temps de repartir 6 assistències, anotar 5 punts i capturar 3 rebots. Amb tot, els Wolves han sumat el segon triomf consecutiu a casa amb una bona actuació de Zach LaVine, el substitut de Ricky a la direcció de joc (18 punts), i sumen la setena victòria per 8 derrotes.

També es troben en una bona dinàmica els Memphis Grizzlies (9-7), que sumen ja 6 victòries en els últims 7 partits després de superar els Houston Rockets (93-102). Encara sense el pivot Zach Randolph, lesionat, els de Marc Gasol han fet una altra demostració de joc coral, amb fins a set jugadors amb més de 10 punts.

Entre ells, el de Sant Boi, que n'ha anotat 11, a més de capturar 7 rebots. "Hi ha partits en què els números no ho són tot", ha resumit un Gasol que ha sortit ben parat del duel amb Dwight Howard. James Harden ha anotat 40 punts pels Rockets, que no n'han tingut prou amb la inspiració del barbut i estan començant a assumir que la destitució del tècnic Kevin McHale no ha arreglat els seus problemes.

Setzena derrota per als Sixers

Però si la temporada ha començat malament per als de Houston (5-16), pitjor els van les coses als Philadelphia Sixers, que han sumat la setzena derrota consecutiva aquesta temporada i ja n'encadenen 26 de seguides comptant amb el final de la passada campanya, el que iguala el pitjor registre negatiu a la competició, establert per ells mateixos. I això que a Boston (84-80) anaven guanyant a falta de dos minuts per al final.

En altres partits de la jornada, els San Antonio Spurs consoliden el segon lloc a la Conferència Oest darrere els imbatibles Golden State Warriors després d'imposar-se en el duel texà davant els Dallas Mavericks (88-83); els Cleveland Cavaliers, líders de l'Est, han encaixat a Toronto la quarta derrota de la temporada (103-99) el dia que LeBron James es convertia en el 18è màxim anotador de la història de l'NBA;  i els Clippers han encaixat davant els Utah Jazz (91-102) la quarta derrota en cinc partits tot i els 40 punts de Blake Griffin.  

 

Resultats de la jornada:  

Los Angeles  Clippers-Utah Jazz,  91-102

San Antonio Spurs- Dallas Mavericks,    88-83

Boston Celtics- Philadelphia Sixers, 84-80

Detroit Pistons- Miami Heat, 104-81

Toronto Raptors- Cleveland  Cavaliers, 103-99

Phoenix Suns- New Orleans Pelicans, 114-120

Houston Rockets- Memphis Grizzlies, 93-102

Milwaukee Bucks- Sacramento Kings, 118-129

Minnesota Timberwolves- Atlanta Hawks, 99-95

Oklahoma City Thunder- Brooklyn Nets, 110-99

Charlotte Hornets- Washington Wizards, 101-87

Orlando Magic-New York Knicks, 100-91

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut