Pau Gasol es fa espai davant un altre exblaugrana, el turc Ersan Ilyasova (Foto: EFE)
Bàsquet

Víctòries dels Chicago Bulls i els Memphis Grizzlies, amb bones aportacions dels germans Gasol

Els Chicago Bulls de Pau Gasol han superat els Milwaukee Bucks (87-71), amb un doble doble del santboià, i els Memphis Grizzlies del seu germà Marc s'han imposat als Clippers (87-90) en un final ajustat. En contrapartida, Ricky Rubio i els seus Minnesota Timberwolves han plantat cara als Houston Rockets (113-102).

Actualitzat

Jornada desigual per als tres jugadors catalans de l'NBA. Els Chicago Bulls de Pau Gasol han superat els Milwaukee Bucks (87-71), amb un doble doble del santboià, i els Memphis Grizzlies del seu germà Marc s'han imposat als Los Angeles Clippers (87-90) en un final ajustat. En contrapartida, Ricky Rubio i els seus Minnesota Timberwolves han plantat cara als Houston Rockets (113-102), però s'han hagut de rendir davant la sensacional actuació de James Harden.

El crac barbut dels Rockets ha aconseguit un triple doble espectacular: 31 punts, 11 rebots i 10 assistències, més 4 taps, i això que ha començat fallant els seus set primers llançaments. Tot i això, els Wolves han aguantat el tipus, liderats per Andrew Wiggins (30 punts) en l'aspecte anotador. Ricky Rubio ha estat a prop del doble doble, obtenint 14 punts i 9 rebots defensius, completats amb 7 assistències. Això sí, el del Masnou només ha encertat 2 dels seus 7 tirs i ha engreixat la seva estadística gràcies a 10 tirs lliures encertats.

Pau es posa a 38

Pau Gasol ha aconseguit el seu 38è doble doble de la temporada, el que més aquesta temporada a l'NBA, gràcies a 15 punts i 10 rebots. La seva aportació ha contribuït al triomf dels Bulls sobre els Bucks, però aquesta vegada també han destacat dos reserves: l'exmadridista Nikola Mirotic, que ha aportat 16 punts i 14 rebots, i Tony Snell, autor de 20 punts, en un triomf còmode per a la franquícia d'Illinois.

Més feina han tingut els Grizzlies, que 24 hores després de guanyar a Portland s'han desfet a domicili d'un altre possible rival al "play-off" de Conferència. Sense Blake Griffin, lesionat, el base Chris Paul ha estat el protagonista absolut dels Clippers, anotant 30 punts i repartint 11 assistències. Paul, però, ha fallat en l'última jugada decisiva, quan amb 87-88 en el marcador ha permès que Mike Conley li robés la pilota. Marc Gasol ha anotat 14 punts, ha obtingut 6 rebots defensius i ha aportat 4 assistències a un equip que ja suma 13 triomfs als últims 15 partits.

Anar al contingut