Victòries del Celta, el Cadis i l'Atlètic, i empat de l'Osasuna amb el Màlaga

La Lliga ja està molt sentenciada pel que fa al líder, però qui ocuparà la segona plaça? Aquesta és la qüestió més emocionant del que queda de temporada. De moment, un dels aspirant, l'Osasuna, ha deixat escapar una bona oportunitat en empatar a un amb el cuer, el Màlaga. En els altres partits de la jornada, el Celta ha recuperat la plaça de UEFA en guanyar el Betis per 0-2, mentre que el Saragossa ha perdut amb el Cadis, que té ganes de salvar-se. En l'últim partit disputat, l'Atlètic de Madrid ha derrotat l'Athletic de Bilbao amb un solitari gol de Fernando Torres.

Saragossa, 1 - Cadis, 2 La Romareda no veu una victòria del seu equip des del 5 de febrer. Savio ha obert el camí per trencar la dinàmica quan s'havien jugat 19 minuts, però Gaby Milito ha comès un penal sobre Lucas Lobos dos minuts abans del descans. El mateix Lobos ha tancat la primera part amb empat a un. En començar la segona part, el Cadis ha sorprès el Saragossa amb una jugada de Lobos per Pavoni, que s'ha convertit en el segon gol gadità. Un gol per somiar en la salvació en la primera victòria de l'equip de Víctor Espárrago en els últims set partits. Mal de cap de Víctor Muñoz, que ha hagut de sentir crits d'una part del públic, que demanaven la seva marxa. El Cadis es troba ara a tres punts de la salvació. Betis, 0 - Celta, 2 El Celta s'ha imposat al Ruiz de Lopera, on no guanyava des de feia sis temporades. Serra Ferrer pensava sopar amb 40 punts i la salvació bètica matemàtica, però no ha estat així. Un gol de Jorge, en el minut 17, i un de Jesús Perera, en el 87, han servit als de Fernando Vázquez per endur-se els tres punts i recuperar així la plaça europea que havien perdut. I és que els gallecs han fet un bon partit, especialment una excel·lent primera meitat, en què els andalusos semblaven estar adormits. Amb aquesta derrota, el Betis trenca una ratxa de sis partits consecutius sense perdre. Osasuna, 1 - Màlaga, 1 El Màlaga ha començat dominant, i com que el futbol és de vegades molt injust, s'ha avançat en el marcador gràcies a un penal molt estricte assenyalat sobre David López (min. 30) que Puñal ha transformat després d'enganyar Arnau. Però en el minut 80, Chengue Morales ha empatat el partit i ha evitat que l'Osasuna pugés un lloc en la classificació. Els malaguenys continuen cuers de Primera, amb molta distància amb els seus rivals més propers. At. Madrid, 1 - Ath. Bilbao, 0 L'Atlètic de Madrid encara manté esperances de classificar-se per a la Copa de la UEFA en imposar-se per la mínima a l'Athletic de Bilbao. Els bilbaïns han tingut les millors ocasions del partit, però han perdonat massa i ho han acabat pagant molt car. Urzaiz ha tingut l'ocasió més clara de la primera part, però Leo Franco, en dues ocasions consecutives, ha evitat el gol del davanter navarrès. A la represa, l'Athletic ha seguit perdonant i a vuit minuts del final ha arribat l'únic gol del matx, obra de Fernando Torres de cap. En els últims minuts, els bascos s'han abocat a la desesperada i Iraola ha estat objecte d'un clar penal que Undiano Mallenco ha tret fora de l'àrea davant la desesperació de Javier Clemente. I ja en temps de descompte, Llorente ha tingut l'última ocasió per empatar, però la seva rematada ha sortit desviada. Amb aquesta derrota, l'Athletic suma 35 punts, dos per sobre de la zona de descens, i haurà de continuar patint per assegurar la permanència.