Pau Gasol, després d'anotar una cistella contra els Pelicans (EFE)
Bàsquet

Victòries de San Antonio Spurs i Utah Jazz, i derrota dels Memphis Grizzlies

Ricky Rubio fa un doble doble (11 punts, 12 assistències) en el triomf dels Jazz sobre els Suns i Marc Gasol frega el triple doble (22 punts, 10 rebots i 8 assistències) en l'ajustada derrota dels Grizzlies contra els Bulls

Actualitzat

Nit completa a l'NBA pel que fa a la participació dels jugadors catalans a l'NBA. Pau Gasol, Marc Gasol i Ricky Rubio han jugat amb resultats diversos. Així, mentre que en l'aspecte individual Marc ha estat el més destacat de tots, fregant el triple-doble, el cert és que els seus Grizzlies han sumat una derrota més que els confirma com el pitjor equip de la competició. I els Spurs de Pau i els Jazz de Ricky han guanyat i continuen mantenint una viva lluita per ser als "play-offs" per al títol de la Conferència Oest i de l'NBA.

Els Jazz són ara setens després de sumar un triomf clar i previsible sobre els Phoenix Suns (116-88). Ricky Rubio ha estat el més valorat del partit gràcies als seus 11 punts i 12 assistències.

Els Spurs ocupen el vuitè lloc, l'últim que dona dret als "play-offs", després de superar els New Orleans Pelicans, un altre dels equips implicats en la lluita per jugar les eliminatòries. Els texans han patit perquè han vist com una renda de 13 punts es reduïa a només 2 punts en els instants finals. Finalment, però, han pogut assegurar el triomf amb dos tirs lliures de LaMarcus Aldridge, que ha totalitzat 28 punts. Pau Gasol ha contribuït amb 8 punts al triomf dels Spurs.

Els Memphis Grizzlies, per la seva banda, no poden aturar de cap manera la mala rartxa de derrotes, que ja s'eleva a 19. Aquesta nit han estat a punt de fer-ho, però han cedit finalment per un sol punt (110-111) davant els Chicago Bulls. Marc Gasol ha fregat el triple doble amb 22 punts, 10 rebots i 8 assistències. 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut