Els jugadors del Bàsquet Manresa celebren el seu segon triomf (Foto: Roger Alberch/CB Manresa)
Bàsquet

Victòries de Prat i Manresa en el segon partit del play-off per l'ascens a la Lliga ACB

El CB Prat es va imposar al Melilla (63-59) per empatar la sèrie a una victòria, mentre el Manresa va tornar a superar el Palència al límit (82-80) i ja està situat a un sol triomf de la final

Actualitzat

Els dos representants catalans en el play-off d'ascens a la Lliga ACB es van imposar en el segon partit de la seva sèrie de semifinals del play-off d'ascens a la Lliga ACB. El CB Prat es va desfer del Melilla (63-59) per empatar l'eliminatòria (1-1). Mentre, l'ICL Software Manresa va torna a obtenir un triomf ajustat davant del Palència (82-80) per posar el 2 a 0 a favor en la sèrie.

El Prat se la jugava després de la derrota en el primer partit de les semifinals, però va poder equilibrar la balança gràcies a l'encert de Caleb Agada (23 punts) i a la cistella de Josep Pérez en els instants finals per assegurar el triomf. Ara, els potablava hauran de sumar almenys un triomf a Melilla si volen que la sèrie torni a casa per al decisiu cinquè partit.

L'eliminatòria Bàsquet Manresa-Palència és no apta per a cardíacs. Dos partits i dos finals a cara o creu. I en les dues ocasions, la victòria ha somrigut al Manresa. Si en el primer partit els bagencs van guanyar per un sol punt, en el segon es van imposar per dos punts de diferència (82-80). Nacho Martín (21 punts) va tornar a ser el referent ofensiu del Resa, anotant, a més, la cistella que va acabar posant el 2 a 0. Jordi Grimau va disposar d'un triple per donar la victòria al Palència, però la pilota va tocar ferro per acabar sortint. Els de Diego Ocampo estan a només un triomf de la final.  

Anar al contingut