Victòries d'Alemanya, Holanda i França, i ensopegada d'Anglaterra en el seu camí cap a l'Eurocopa del 2012

Al grup A de classificació per a l'Eurocopa del 2012 a Polònia i Ucraïna, la selecció alemanya va derrotar el Kazakhstan amb dianes de Klose, Mario Gómez i Podolski (0-3). França va superar Luxemburg gràcies als gols del madridista Benzema i de Gourcuff (2-0). Golejada d'Holanda contra Suècia (4-1), amb doblets de Huntelaar i Afellay. La sorpresa de la jornada va ser l'empat d'Anglaterra davant de Montenegro (0-0). Portugal també va sumar els tres punts a Islàndia, amb una diana de Cristiano Ronaldo (1-3). La nota negativa va ser la suspensió de l'Itàlia-Sèrbia, per culpa d'uns incidents protagonitzats per ultres serbis a les graderies de l'estadi Marassi de Gènova.

Holanda, 4 - Suècia, 1

Al grup E, Holanda va derrotar Suècia per un contundent 4 a 1. L'exmadridista Huntelaar va obrir la llauna al minut 4 en una jugada en què va acabar sol davant del porter. Abans del descans, els holandesos van continuar ampliant distàncies, en aquest cas gràcies a un xut creuat d'Afellay. De fet, entre el jugador del PSV i Huntelaar es van repartir tots els mèrits. El davanter del Shalke va fer el 3 a 0 al minut 55 i, només 4 minuts més tard Afellay va posar el 4 a 0. Suècia va fer el gol de l'honor al 69, amb diana de Granqvist.

Grècia, 2 - Israel, 1

A Atenes, Grècia va derrotar Israel per 2 a 1. Els grecs es van avançar en la primera meitat amb un gol de Salpinguidis en el minut 22. Després del descans, Siropoulus va fer pujar l'empat amb un gol en pròpia porteria. Però tres minuts més tard, Karagounis, el migcampista del Panathinaikos, va salvar els punts per Grècia amb el 2 a 1 definitiu.

Islàndia, 1 - Portugal, 3

Per la seva banda, Portugal va confirmar la transformació davant d'Islàndia. 1 a 3 a Reykjavík per als de Paulo Bento amb un gol de falta del madridista Cristiano Ronaldo, al minut 3. Meireles i Postiga van arrodonir els resultat per als portuguesos.

França, 2 - Luxemburg, 0

A París, a l'Stade de France, la selecció francesa es va imposar a Luxemburg. El madridista Benzema va fer el primer gol al minut 22, per al conjunt de Laurent Blanc. A la segona meitat, Gourcuff va tancar el marcador amb el definitiu 2 a 0. Lideratge de grup i canvi de mentalitat, a la selecció francesa.

Itàlia - Sèrbia (suspès)

Al grup C, l'Itàlia-Sèrbia que s'havia de disputar a Gènova es va suspendre per culpa dels incidents protagonitzats per ultres serbis a les graderies del camp, quan tan sols s'havien disputat 6 minuts de partit.