Els jugadors de l'Olot celebren el gol d'Uri Santos

Victòries a domicili de l'Olot i el Peralada en els partits d'anada de la fase d'ascens a Segona B

Olot i Peralada comencen forts la fase d'ascens, amb victòries a domicili; el Terrassa va empatar aquest dissabte a Ontinyent i aquest diumenge (17.30) es juga el Vilafranca-Unión Adarve

Sporting B - Olot (0-1)

L'Olot de Ramon Maria Calderé tenia un difícil compromís a Mareo davant el filial de l'Sporting, però ha tret una victòria a domicili gràcies a una bona defensa i un gol en el moment just. El conjunt garrotxí ha fet el gol de la victòria en el minut 65, després d'una errada defensiva d'un jugador del conjunt asturià que deixa la pilota en safata a Uri Santos, que remata a plaer (0-1).

Móstoles - Peralada (0-1)

El Peralada, per la seva banda, també ha fet els deures a Móstoles. El conjunt empordanès ha guanyat el partit amb un gol de Coro en el minut 22 de la primera part. El Móstoles ha estat a punt d'empatar el matx a la segona, després d'un penal, però el xut d'Ónega ha estat aturat perfectament per Gianni en el minut 83.

Ontinyent - Terrassa (1-1)

El Terrassa FC va empatar a un gol a l'estadi d'El Clariano contra l'Ontinyent aquest dissabte, en el partit d'anada de la primera eliminatòria de la promoció d'ascens a Segona Divisió B. Els egarencs han de confirmar aquest bon resultat diumenge que ve al Camp Olímpic. El Terrassa es va avançar en el primer temps amb un gol de Velillas (0-1, minut 44), però l'Ontinyent va empatar de penal, amb un gol de Domènech, a la segona meitat (1-1, minut 75).

Vilafranca - Unión Adarve (2-1)

El Vilafranca ha aconseguit capgirar un marcador en contra davant el conjunt madrileny Unión Adarve. Leo ha obert el marcador en el minut 40 (0-1) abans del descans, però el Vilafranca ha aconseguit empatar el matx en el minut 67 gràcies a una diana de Josu. Uribe ha fet el gol de la victòria per a l'equip català (2-1) en el temps afegit davant l'estufefacció dels madrilenys (93').