Victòria treballada del Barça B i la primera de Jordi Vinyals (2-1)

Els de Jordi Vinyals han aconseguit finalment una victòria després d'onze jornades sense sumar els tres punts. Dos gols de Grimaldo i Munir han donat els tres punts a un Barça B que els necessitava per començar a respirar.

Meritxell Carles i ArtimeActualitzat

El Barça B feia moltes jornades que necessitava una victòria per a començar a respirar i avui, dissabte, l'ha aconseguit contra la Ponferradina (2-1). Eren onze les jornades que els de Vinyals acumulaven sense conèixer la victòria i l'entrenador encara no n'havia vist del seu equip.

El Barça B ha començat molt fluix, i el primer xut de l'equip no ha arribat fins al final de la primera part, en el minut 45 de partit, sense sort. La Ponferradina tampoc ha sabut aprofitar l'avinentesa per marcar i l'única oportunitat clara de partit l'ha tingut en el minut 22 després d'un xut de Sobrino que Suárez ha parat.

Els de Vinyals han sortit amb més força a l'inici de la segona part i han començat a arribar més a l'àrea rival. El primer gol del partit ha estat en el minut 5 de la primera part gràcies a un excel·lent xut de falta directa de Grimaldo (1-0).

La Ponferradina ha posat la por al cos dels blaugrana en el minut 81, sorprenent-los amb un xut d'Acorán, que ha passat entre les cames del porter del Barça, Suárez (1-1). Dos minuts després, a més, els de Vinyals es quedaven amb deu homes per l'expulsió de Palencia per doble targeta groga.

El Barça no s'ha donat per vençut i en el minut 85 Munir ha tornat a avançar l'equip (2-1).